overons

Over Dock12

Langs de rivier de IJssel en bij binnenkomst over de oude IJsselbrug vallen meteen de vele witte statige panden aan de IJsselkade.  Ter hoogte van de Marspoortstraat, de main entrance naar de , binnenstad van Zutphen bevindt zich Dock12. De IJsselkade is in 2017 geheel opnieuw ingericht, deels een parkfunctie met aantrekkelijke plekken voor kinderen om te spelen, zoals een waterwerk, maar ook met diverse plekken ingericht om te recreëren als het weer het toelaat. De monumentale binnenstad van Zutphen heeft heel veel meer te bieden. Winkelen in leuke straatjes, speciaalzaken die sfeer en gezelligheid bieden.

Grote en kleinere evenementen brocante markten, kunst & cultuur snuiven in grote Musea en tijdens speciale festivals. Moe geworden van al deze evenementen, het is dan goed om af te sluiten met een bezoek aan Dock12.  Het is er heerlijk vertoeven, genieten van heerlijk eten en lekkere drankjes buiten op het terras maar ook binnen met uitzicht via de glazen voorgevel is het bij minder weer nog steeds genieten van sfeer en de rivier, het water kabbelt in al haar rust en kalmte voorbij.

Zon is helaas niet altijd te garanderen, wel een heerlijke sfeer. Dit proef je beslist tijdens een van de evenementen op de IJsselkade. Voor een leuk feest of bedrijfsuitje ben je ook welkom bij Dock12. We bezorgen iedereen graag een onvergetelijk bezoek.

We zien je graag bij Dock12.

Contactgegvens
Tel. 0600000000
info@dock-12.nl

Straatnaam 123
1234 AB Zutphen